VÁMMENTES – A rendelések vámmentesek, és közvetlenül a házhoz szállítjuk!
Natural Lashes

Génbővítés

A szempilla meghosszabbítások segítségével saját arcát alakíthatja ki. A szempilla meghosszabbítások kijavítják az apró szemhibákat (pl. A lelógó szemhéjak felemelhetők), elfedve a hiányosságokat. Hosszabb, íveltebb és vastagabb szempillákat kap.

Génszalag

Úgy érzed, hogy a szempilláid nem elég hosszúak és vastagok ahhoz, hogy elfordítsa a fejét? Próbáld ki az ESQIDO, Visofree vagy SexySheep club szempillákat!

ragasztóanyag

A Natural Lashes ragasztókat úgy tervezték, hogy ne okozzanak allergiát és megnehezítsék a szempillákat. Nem befolyásolja a szem környékét és a természetes szempillákat. Orvosi előírásoknak megfelelően készülnek, és érzékeny szeműek vagy kontaktlencsét viselők is használhatják.

Karbantartás

Tartozék

Szempilla és szemöldökfesték

A világ leghíresebb szépségszalonjaiban használt professzionális szempilla- és szemöldökfestékek széles választékát kínáljuk.

Smink

A professzionális megjelenésű és érzésű smink titka a minőségi termékekben rejlik. Fedezze fel a Natural Lashes legújabb sminktermékeit.

Allergiák megelőzése

A gének kiterjesztésének területén minden harmadik szakember allergiás. A szempillahosszabbítások alkalmával a technikusok belélegzik a ragasztók gőzeit, és idővel allergiák alakulnak ki. A SHEMAX Lash az első mérgező gőzgyűjtő, amely megakadályozza a tapadó gőzök elterjedését a munkateremben, tisztítja a levegőt és megakadályozza a krónikus allergiák előfordulását.