VÁMMENTES – A rendelések vámmentesek, és közvetlenül a házhoz szállítjuk!
Natural Lashes

Műszempilla hosszabbítás

A szempilla meghosszabbítások segítségével saját arcát alakíthatja ki. A szempilla meghosszabbítások kijavítják az apró szemhibákat (pl. A lelógó szemhéjak felemelhetők), elfedve a hiányosságokat. Hosszabb, íveltebb és vastagabb szempillákat kap.

Soros műszempillák

Úgy érzed, hogy a szempilláid nem elég hosszúak és vastagok ahhoz, hogy elfordítsa a fejét? Próbáld ki az ESQIDO, Visofree vagy SexySheep club szempillákat!

Ragasztók

A Natural Lashes ragasztókat úgy tervezték, hogy ne okozzanak allergiát és megnehezítsék a szempillákat. Nem befolyásolja a szem környékét és a természetes szempillákat. Orvosi előírásoknak megfelelően készülnek, és érzékeny szeműek vagy kontaktlencsét viselők is használhatják.

Csipesz

Előkészítők

Szempilla & Szemöldök Festékek

A világ leghíresebb szépségszalonjaiban használt professzionális szempilla- és szemöldökfestékek széles választékát kínáljuk.

Allergia megelőzés

A gének kiterjesztésének területén minden harmadik szakember allergiás. A szempillahosszabbítások alkalmával a technikusok belélegzik a ragasztók gőzeit, és idővel allergiák alakulnak ki. A SHEMAX Lash az első mérgező gőzgyűjtő, amely megakadályozza a tapadó gőzök elterjedését a munkateremben, tisztítja a levegőt és megakadályozza a krónikus allergiák előfordulását.