VÁMMENTES – A rendelések vámmentesek, és közvetlenül a házhoz szállítjuk!
Natural Lashes

Műszempilla hosszabbítás

A szempilla meghosszabbítások segítségével saját arcát alakíthatja ki. A szempilla meghosszabbítások kijavítják az apró szemhibákat (pl. A lelógó szemhéjak felemelhetők), elfedve a hiányosságokat. Hosszabb, íveltebb és vastagabb szempillákat kap.

Ragasztók

A Natural Lashes ragasztókat úgy tervezték, hogy ne okozzanak allergiát és megnehezítsék a szempillákat. Nem befolyásolja a szem környékét és a természetes szempillákat. Orvosi előírásoknak megfelelően készülnek, és érzékeny szeműek vagy kontaktlencsét viselők is használhatják.

Szempilla lifting és laminálás

A szempilla laminálása egy új kezelés, amely a szempillákat görbültebbé, erősebbé és 30% -kal nagyobbá teszi. A laminálás a természetes szempilláknak tökéletes színt, természetes görbületet, rugalmasságot és rugalmasságot biztosít. A HS termékcsaládból származó gördülő termékek segítségével a szempillák görbültebbek, hosszabbak és vastagabbak lesznek.

Csipesz

Előkészítők

Kiegészítők

Szempilla & Szemöldök Festékek

A világ leghíresebb szépségszalonjaiban használt professzionális szempilla- és szemöldökfestékek széles választékát kínáljuk.