VÁMMENTES – A rendelések vámmentesek, és közvetlenül a házhoz szállítjuk!
Natural Lashes

Professzionális digitális higrométer -  Rózsaszín   A kép nagyítása

Professzionális digitális higrométer - Rózsaszín

6040 Ft  (Tartalmazza az ÁFÁt)

A szempilla meghosszabbításához használt ragasztóknak bizonyos páratartalomra és hőmérsékletre van szükségük az optimális működéshez.
A professzionális digitális higrométer és hőmérő segítségével egyszerre pontosan megmérheti a páratartalmat és a hőmérsékletet a munkaterületen.

Az új 6 cm-es LCD kijelző 3 páratartalmi zónát mutat:
- száraz levegő nagyon alacsony páratartalommal (kevesebb mint 40%)
- optimális környezet a génbővítmények alkalmazásához (páratartalom 40% -60% és hőmérséklet 20-25 ° C között)
- magas páratartalmú (70% feletti) nedves levegő

A professzionális digitális higrométer tárolja mind a hőmérsékletet, mind az elmúlt 24 óra minimális és maximális páratartalmát, és ezeket az értékeket a felfelé vagy lefelé mutató trenddel együtt megjeleníti.

Mérési terület:
- 0 ° C és 50 ° C közötti hőmérséklet +/- 1 ° C pontossággal
- páratartalom 20% és 95% között +/- 5% pontossággal

Lehetővé teszi a falra akasztást, a fémfelületek rögzítését a hátoldalon lévő mágnesek segítségével, vagy az integrált tartó segítségével sík felületekre.

Funkciók: higrométer, hőmérő, érintőképernyő
Elemek: 2 × AAA (tartozék)
Méretek: 9cm × 9cm × 2.7cm
Rózsaszín szín


———

Minden termékünk 100% -ban EREDETI, és közvetlenül a hivatalos gyártóktól származik.

A megrendeléseket Natural Lashes a termékek minőségét igazoló MEGFELELŐSÉGI BIZONYÍTVÁNYOK kísérik.(5/5 csillagok)
Több mint másfél éve dolgozom Natural Lashes termékekkel. A legjobb szempilla hosszabbítások és kellékek. Kedvelem őket és nem cserélném el semmi másra. A csomagok nagyon gyorsan és jól becsomagolva megérkeznek. Soha nem találtam törött dobozt vagy sérült terméket.
Andreea P. – 06.02.2024
(5/5 csillagok)
Mindkét megrendelt csipesz tökéletes a szempillák felhordására. Csak ajánlani tudom a VETUS ST sorozatot! Nagyon elégedett vagyok velük. Jó a fogásuk!
Vivien P. – 31.01.2024
(5/5 csillagok)
Nem először használok Natural Lashes termékeket, és szeretném elmondani, hogy mindig elégedett voltam a minőségükkel. A rendelések nagyon gyorsan és megfelelően becsomagolva megérkeztek. Bátran ajánlom
Juliana Alina M. – 23.01.2024
(5/5 csillagok)
Kiváló termékek és minőség. Nagyon elégedett vagyok a vásárolt termékekkel. Ez az első rendelésem és biztosan fogok még rendelni! Krétán rendeltem, és nagyon gyorsan megérkezett a rendelés, körülbelül 4 nap alatt!
Gabriela C. – 18.01.2024
(5/5 csillagok)
Üdvözlöm! Néhány napja nehezen írok Önnek, és köszönöm, hogy nem hagyott ünnepi termékek nélkül, és mindent megtett annak érdekében, hogy egyik napról a másikra elküldje a rendelésemet, amikor azt írtam, hogy vészhelyzet van. Mégegyszer köszönöm! A termékekről csak azt tudom mondani, hogy nagyon meg vagyok velük elégedve. Láthatod a minőséget. Kellemesen meglepett a VETUS csipesz. A termékek csomagolásával is nagyon elégedett vagyok. Ritkán látok olyan jól lezárt rendeléseket, hogy ne legyen gond a szállítás során. Gratulálok minden tettéhez. További szép napot, és növelje az eladásokat.
Ana Maria C. – 10.01.2024
További vélemények