VÁMMENTES – A rendelések vámmentesek, és közvetlenül a házhoz szállítjuk!
Natural Lashes

KezdőlapMűszempilla hosszabbításEgyedi bővítményekGyémánt selyemszempillák0.12Gyémánt selyemszempillák - 9 mm, C, 0,12 mm

Gyémánt selyemszempillák - 9 mm, C, 0,12 mm   A kép nagyítása

Gyémánt selyemszempillák - 9 mm, C, 0,12 mm

6090 Ft  (Tartalmazza az ÁFÁt)

A Diamond Silk Lashes a Premium Silk termékcsalád luxus kiterjesztése.
A legmagasabb minőségű szintetikus selyemből készült Diamond Premium Silk hosszabbítók finom textúrájúak és nagyon intenzív színűek.

  E színes szempilla meghosszabbításokhoz javasoljuk az átlátszó ragasztó használatát  SP-18 Forte

Doboz tartalma: 16 sor
Hossz: 9mm
Görbület: C
Vastagság: 0,12 mm
Színe: erős fekete


———(5/5 csillagok)
Nagyon örülök ezekkel a szempillákkal!
Simona M. – 04.03.2020
(5/5 csillagok)
Több mint másfél éve dolgozom Natural Lashes termékekkel. A legjobb szempilla hosszabbítások és kellékek. Kedvelem őket és nem cserélném el semmi másra. A csomagok nagyon gyorsan és jól becsomagolva megérkeznek. Soha nem találtam törött dobozt vagy sérült terméket.
Andreea P. – 06.02.2024
(5/5 csillagok)
Mindkét megrendelt csipesz tökéletes a szempillák felhordására. Csak ajánlani tudom a VETUS ST sorozatot! Nagyon elégedett vagyok velük. Jó a fogásuk!
Vivien P. – 31.01.2024
(5/5 csillagok)
Juliana Alina M. – 23.01.2024
(5/5 csillagok)
Kiváló termékek és minőség. Nagyon elégedett vagyok a vásárolt termékekkel. Ez az első rendelésem és biztosan fogok még rendelni! Krétán rendeltem, és nagyon gyorsan megérkezett a rendelés, körülbelül 4 nap alatt!
Gabriela C. – 18.01.2024
(5/5 csillagok)
Üdvözlöm! Néhány napja nehezen írok Önnek, és köszönöm, hogy nem hagyott ünnepi termékek nélkül, és mindent megtett annak érdekében, hogy egyik napról a másikra elküldje a rendelésemet, amikor azt írtam, hogy vészhelyzet van. Mégegyszer köszönöm! A termékekről csak azt tudom mondani, hogy nagyon meg vagyok velük elégedve. Láthatod a minőséget. Kellemesen meglepett a VETUS csipesz. A termékek csomagolásával is nagyon elégedett vagyok. Ritkán látok olyan jól lezárt rendeléseket, hogy ne legyen gond a szállítás során. Gratulálok minden tettéhez. További szép napot, és növelje az eladásokat.
Ana Maria C. – 10.01.2024
További vélemények