VÁMMENTES – A rendelések vámmentesek, és közvetlenül a házhoz szállítjuk!
Natural Lashes

KezdőlapragasztóanyagHS-11 Legfelsõbb - 5g

HS-11 Legfelsõbb -  5g   A kép nagyítása

HS-11 Legfelsõbb - 5g

7920 Ft  (Tartalmazza az ÁFÁt)

A HS-11 Supreme ragasztó az egyik legrugalmasabb és legerősebb ragasztó a HS termékcsaládban. Tökéletes konzisztenciával rendelkezik a 2D, 3D, Russian Volume vagy Push-Up Eyelashes technikákhoz, és nagyon kevés gőzt bocsát ki, hogy megakadályozza a szemirritációt.

A nyári napokon, amikor a hőmérséklet meghaladja a 35 Celsius-fokot, és a téli napokon, amikor a hőmérséklet 4 fok alá süllyed, a ragasztót egy további, hőszigetelő fóliában szállítják, 97%-os hő/hideg visszaverődéssel.

Minden használat előtt rázza fel a ragasztót 3 percig. A ragasztó eltarthatósága nyáron a felbontástól számított 30 nap, a többi szezonban a felnyitástól számított 60 nap.
Használat után törölje le a tartályt, és távolítsa el a levegőt a belsejéből, mielőtt visszatenné a fedőt. Ha ragasztódugó képződik az applikátor hegyén, azt ragasztótűvel lehet eltávolítani.

Az MSDS (Material Safety Data Sheet) a ragasztó összetételével és biztonságos használatával kapcsolatos minden információt tartalmaz, és kérésre kiadjuk ügyfeleinknek.

Gőz:
■■■■■ ■■■■■ 5/10
Tartóerő:
■■■■■■■■ ■■ 8/10
Száradási sebesség:
■■■■■■■■■ 9/10
Ellenállás:
■■■■■■■■ ■■ 8/10
Viszkozitás:
■■ ■■■■■■■■■ 2/10

Mennyiség: 5g
Kinek: professzionális szempilla stylist
Tartósság: 6-7 hét
Száradás: gyors (1-1,5 másodperc)
Fekete szín

Javasolt munkakörülmények a ragasztóval
Páratartalom: 40% és 60% között
Hőmérséklet: +21°C és +24°C között

Felbontás előtti tárolási feltételek
Páratartalom: 30% és 70% között
Hőmérséklet: +3°C és +15°C között

Felbontás utáni tárolási feltételek
Páratartalom: 30% és 70% között
Hőmérséklet: +3°C és +25°C között

Érvényesség
Nyitástól számítva: 1 hónap
Lezárva: a gyártástól számított 8 hónapig (az üvegre írva)


———

Minden termékünk 100% -ban EREDETI, és közvetlenül a hivatalos gyártóktól származik.

A megrendeléseket Natural Lashes a termékek minőségét igazoló MEGFELELŐSÉGI BIZONYÍTVÁNYOK kísérik.(5/5 csillagok)
A HS-11 ragasztó magas páratartalom mellett is nagyon jó. Nagyon elégedett vagyok a termékeivel!
Roxana A. – 18.06.2020
(5/5 csillagok)
Nagy ellenállás, rugalmasság, ez az a termék, amit még mindig nem tudok pótolni.
Éva P. – 29.04.2020
(5/5 csillagok)
Nagyon jó ragasztó, alacsony páratartalommal. Száradás 0,5-1 másodperc alatt. Engedje meg a munkát vele és 45 percet. Azoknak az ügyfeleknek, akiknek nincs érzékeny szemük, Ultra+-szal kombinálva használom, ami szintén nagyon jó ragasztó, de több pára és kicsit hosszabb a száradási ideje.
Valentina R. – 20.02.2020
(5/5 csillagok)
Több mint másfél éve dolgozom Natural Lashes termékekkel. A legjobb szempilla hosszabbítások és kellékek. Kedvelem őket és nem cserélném el semmi másra. A csomagok nagyon gyorsan és jól becsomagolva megérkeznek. Soha nem találtam törött dobozt vagy sérült terméket.
Andreea P. – 06.02.2024
(5/5 csillagok)
Mindkét megrendelt csipesz tökéletes a szempillák felhordására. Csak ajánlani tudom a VETUS ST sorozatot! Nagyon elégedett vagyok velük. Jó a fogásuk!
Vivien P. – 31.01.2024
(5/5 csillagok)
Nem először használok Natural Lashes termékeket, és szeretném elmondani, hogy mindig elégedett voltam a minőségükkel. A rendelések nagyon gyorsan és megfelelően becsomagolva megérkeztek. Bátran ajánlom
Juliana Alina M. – 23.01.2024
(5/5 csillagok)
Kiváló termékek és minőség. Nagyon elégedett vagyok a vásárolt termékekkel. Ez az első rendelésem és biztosan fogok még rendelni! Krétán rendeltem, és nagyon gyorsan megérkezett a rendelés, körülbelül 4 nap alatt!
Gabriela C. – 18.01.2024
(5/5 csillagok)
Üdvözlöm! Néhány napja nehezen írok Önnek, és köszönöm, hogy nem hagyott ünnepi termékek nélkül, és mindent megtett annak érdekében, hogy egyik napról a másikra elküldje a rendelésemet, amikor azt írtam, hogy vészhelyzet van. Mégegyszer köszönöm! A termékekről csak azt tudom mondani, hogy nagyon meg vagyok velük elégedve. Láthatod a minőséget. Kellemesen meglepett a VETUS csipesz. A termékek csomagolásával is nagyon elégedett vagyok. Ritkán látok olyan jól lezárt rendeléseket, hogy ne legyen gond a szállítás során. Gratulálok minden tettéhez. További szép napot, és növelje az eladásokat.
Ana Maria C. – 10.01.2024
További vélemények