VÁMMENTES – A rendelések vámmentesek, és közvetlenül a házhoz szállítjuk!
Natural Lashes

3M orvosi szalag -  Mikrohab -  2,5 cm × 5 m   A kép nagyítása

3M orvosi szalag - Mikrohab - 2,5 cm × 5 m

4730 Ft  (Tartalmazza az ÁFÁt)

A 3M Microfoam orvosi szalagot az alsó szempilla gének izolálására használják. Rugalmas, hipoallergén, vízálló és nem tartalmaz latexet.

Biztosítja a bőr jó tapadását, és nem hagy ragasztómaradványokat az eltávolításkor. Kiválóan alkalmas érzékeny és törékeny bőrre történő ismételt alkalmazásra.

Hossza: 5m
Szélesség: 2,5 cm
Anyaga: hipoallergén hab


———

Minden termékünk 100% -ban EREDETI, és közvetlenül a hivatalos gyártóktól származik.

A megrendeléseket Natural Lashes a termékek minőségét igazoló MEGFELELŐSÉGI BIZONYÍTVÁNYOK kísérik.(5/5 csillagok)
Szintenként és előre elkészített szempillákat rendelnék. Az előre elkészítettek elég feketék, alig várom, hogy dolgozhassak velük! Biztosan vissza fogok térni még több rendelésért az oldalra!
Cristina M. – 16.11.2023
(5/5 csillagok)
A termékek nagyon jók és praktikusak, kezdőknek és szakértőknek egyaránt. Rövidítse le az időt! A ragasztó vadállat, több mint egy hónapig kitart!
Simona C. – 16.11.2023
(5/5 csillagok)
Személy szerint nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel. Ár-érték arány nagyon OK. A rendelés nagyon gyorsan megérkezik, ami különösen krízishelyzetekben előny.
Ioana Andreea M. – 15.11.2023
(5/5 csillagok)
Minden tökéletes, szokás szerint! Csak professzionális termékek és gyors szállítás, hiba nélkül! Nagyon fontos az is, hogy a termékekhez megfelelőségi tanúsítványt adnak! Ha hozna egy M vagy L sorozatot is a Shadow Velvethez, az nagyszerű lenne! Biztosan sikeres lenne!
Adela A. – 14.11.2023
(5/5 csillagok)
Nagyon elégedett vagyok a termékek minőségével, mind a szálonkénti szempillahosszabbítással, mind a 3D és 5D premade termékekkel. Biztosan visszatérek más megrendelésekkel is. A rendelést gyorsan és problémamentesen kézbesítették. Köszönöm!
Delia P. – 14.11.2023
További vélemények