VÁMMENTES – A rendelések vámmentesek, és közvetlenül a házhoz szállítjuk!
Natural Lashes

KezdőlapMűszempilla hosszabbításEgyedi bővítményekGyémánt selyemszempillák0,15Gyémánt selyem szempillák - 14 mm, D, 0,15 mm

Gyémánt selyem szempillák - 14 mm, D, 0,15 mm   A kép nagyítása

Gyémánt selyem szempillák - 14 mm, D, 0,15 mm

4850 Ft  (Tartalmazza az ÁFÁt)

A Diamond Silk Lashes a Premium Silk termékcsalád luxus kiterjesztése.
A legmagasabb minőségű szintetikus selyemből készült Diamond Premium Silk hosszabbítók finom textúrájúak és nagyon intenzív színűek.

  E színes szempilla meghosszabbításokhoz javasoljuk az átlátszó ragasztó használatát  SP-18 Forte

Doboz tartalma: 16 sor
Hossz: 14mm
Görbület: D
Vastagság: 0,15 mm
Színe: erős fekete


———(5/5 csillagok)
Több mint másfél éve dolgozom a Natural Lashes termékeivel. A legjobb műszempillák és kellékek. Imádom őket, és semmiért nem cserélném el. A csomagok nagyon gyorsan és jól csomagolva érkeznek. Soha nem találtam törött dobozokat vagy sérült termékeket.
Andreea P. – 06.02.2024
(5/5 csillagok)
A két csipesz, amit rendeltem, tökéletes a szempillák felhelyezéséhez. Csak ajánlani tudom a VETUS ST sorozatot! Nagyon elégedett vagyok velük. Jól fogják!
Vivien P. – 31.01.2024
(5/5 csillagok)
Iuliana Alina M. – 23.01.2024
(5/5 csillagok)
Szuper termékek és minőség. Nagyon elégedett vagyok a vásárolt termékekkel. Ez az első rendelésem, és biztosan újra rendelni fogok! Krétán rendeltem, és a csomag nagyon gyorsan megérkezett, körülbelül 4 nap alatt!
Gabriela C. – 18.01.2024
(5/5 csillagok)
Hello, már néhány napja küzdök azzal, hogy írjak neked, és megköszönjem, hogy nem hagytál termékek nélkül az ünnepekre, és hogy mindent megtettél, hogy az rendelésemet éjszaka elküldd, amikor említettem, hogy sürgős. Még egyszer köszönöm! A termékekkel kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy nagyon elégedett vagyok velük. A minőség nyilvánvaló. Kellemes meglepetés volt a VETUS csipesz. Ugyanígy nagyon elégedett vagyok a termékek csomagolásával is. Ritkán látok rendeléseket, amelyeket ilyen jól lezártak a szállítási problémák elkerülése érdekében. Gratulálok mindenhez, amit csinálsz. Kellemes napot és sok sikert az értékesítéshez!
Ana Maria C. – 10.01.2024
További vélemények