VÁMMENTES – A rendelések vámmentesek, és közvetlenül a házhoz szállítjuk!
Natural Lashes

Prémium selyempilla -  14 mm, D, 0,12 mm   A kép nagyítása

Prémium selyempilla - 14 mm, D, 0,12 mm

5700 Ft  (Tartalmazza az ÁFÁt)

Prémium minőségű szempilla hosszabbítás, szintetikus selyemből, amely tökéletesen utánozza a természetes szempilla szálakat.
A HS Silk Lashes hosszabbítások kellemes, finom szerkezetűek, kissé fényesek és könnyen képesek elismertetni az elbűvölő hatást.

Doboz tartalma: 16 sor
Hossz: 14mm
Görbület: D
Vastagság: 0,12 mm
Fekete szín


———

Minden termékünk 100% -ban EREDETI, és közvetlenül a hivatalos gyártóktól származik.

A megrendeléseket Natural Lashes a termékek minőségét igazoló MEGFELELŐSÉGI BIZONYÍTVÁNYOK kísérik.(5/5 csillagok)
Az egyetlen oldal, ahol jó áron rendelek szempilla hosszabbításhoz termékeket! A termékek minősége mindig kiváló, és soha nem volt gondom a rendeléseimmel.
Elena P. – 12.03.2023
(5/5 csillagok)
Nagyon meg vagyok elégedve a megrendelt termékekkel, a rendelés késedelem nélkül, a becsült időn belül megérkezett. Nagyon ajánlom a Natural Lashes-t.
Jázmin M. – 05.03.2023
(5/5 csillagok)
Sokszor rendeltem már termékeket a Natural Lashes-től. Nagyon elégedett vagyok a szállítás gyorsaságával és a termékek minőségével. Továbbra is fogok rendelni és bátran ajánlom!
Alina B. – 18.02.2023
(5/5 csillagok)
Az árak megfizethetőek. Örülök, hogy mindig kaptam ajándékot. A megrendelt termékek csodálatosak és kielégítőek voltak. Bárcsak mindegyiket kipróbálhatnám!
Daniela O. – 28.01.2023
(5/5 csillagok)
Nagyon meg vagyok elégedve a minőség-ár aránnyal, és szeretettel ajánlom az oldal összes termékét! Régóta alkalmazok szempilla-hosszabbítást, és minden termékemet a Natural Lashes-től vásárolom. Jómagam és ügyfeleim is imádják ezeket a szempillahosszabbításokat!
Bianca D. – 22.01.2023
További vélemények