VÁMMENTES – A rendelések vámmentesek, és közvetlenül a házhoz szállítjuk!
Natural Lashes

Varázscsomag -  szilícium-gél tasakkal   A kép nagyítása

Varázscsomag - szilícium-gél tasakkal

410 Ft  (Tartalmazza az ÁFÁt)

A szempilla meghosszabbításakor alkalmazott cianoakrilát ragasztók nagyon érzékenyek a levegő nedvességére. Ezért rövid eltarthatósági idővel rendelkezik, ha nem nyitják és használják (kb. Egy év a gyártástól számítva), és 30-45 napig nyitva vannak.

A Magic Pack megakadályozza a ragasztók károsodását a nyitás után és meghosszabbítja azok érvényességét. A Silica-Gel tasakkal együtt a Magic Pack állandó hőmérsékleten és páratartalomban tartja a ragasztókat.

A ragasztó használata után távolítsa el a ragasztó nyomát az applikátorból, és csavarja rá a ragasztó fedelét. Helyezze a ragasztópalackot a Magic Pack-ba a szilika-gél tasakkal együtt. Amennyire csak lehetséges, távolítsa el az összes levegőt a Magic Pack-ból, és zárja le. A Magic Pack csomagot hűvös, száraz helyen tárolja.


———

Minden termékünk 100% -ban EREDETI, és közvetlenül a hivatalos gyártóktól származik.

A megrendeléseket Natural Lashes a termékek minőségét igazoló MEGFELELŐSÉGI BIZONYÍTVÁNYOK kísérik.(5/5 csillagok)
Az árak megfizethetőek. Örülök, hogy mindig kaptam ajándékot. A megrendelt termékek csodálatosak és kielégítőek voltak. Bárcsak mindegyiket kipróbálhatnám!
Daniela O. – 28.01.2023
(5/5 csillagok)
Nagyon meg vagyok elégedve a minőség-ár aránnyal, és szeretettel ajánlom az oldal összes termékét! Régóta alkalmazok szempilla-hosszabbítást, és minden termékemet a Natural Lashes-től vásárolom. Jómagam és ügyfeleim is imádják ezeket a szempillahosszabbításokat!
Bianca D. – 22.01.2023
(5/5 csillagok)
A legjobb termékek. Mindig elégedett vagyok minden rendeléssel. Nagyon ajánlom a szempillákat, ragasztót, minden kiegészítőt és kelléket ehhez a gyönyörű kézművességhez!
Andreea Denisa P. – 13.01.2023
(5/5 csillagok)
Nagyon elégedett. A szállítás rendben van. Ez az egyetlen oldal, ahonnan rendelek. A szolgáltatások nagyszerűek!
Roxana N. – 12.01.2023
(5/5 csillagok)
Nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel! Minden termék kiváló! Nagyon gyors a termékek átvételének ideje, és biztosan visszatérek! Köszönöm szépen a Natural Lashes-t.
Larissa Vanessa B. – 16.12.2022
További vélemények