VÁMMENTES – A rendelések vámmentesek, és közvetlenül a házhoz szállítjuk!
Natural Lashes

Varázslatos csomag -  szilikagél tasakkal   A kép nagyítása

Varázslatos csomag - szilikagél tasakkal

440 Ft  (Tartalmazza az ÁFÁt)

A szempilla meghosszabbításakor alkalmazott cianoakrilát ragasztók nagyon érzékenyek a levegő nedvességére. Ezért rövid eltarthatósági idővel rendelkezik, ha nem nyitják és használják (kb. Egy év a gyártástól számítva), és 30-45 napig nyitva vannak.

A Magic Pack megakadályozza a ragasztók károsodását a nyitás után és meghosszabbítja azok érvényességét. A Silica-Gel tasakkal együtt a Magic Pack állandó hőmérsékleten és páratartalomban tartja a ragasztókat.

A ragasztó használata után távolítsa el a ragasztó nyomát az applikátorból, és csavarja rá a ragasztó fedelét. Helyezze a ragasztópalackot a Magic Pack-ba a szilika-gél tasakkal együtt. Amennyire csak lehetséges, távolítsa el az összes levegőt a Magic Pack-ból, és zárja le. A Magic Pack csomagot hűvös, száraz helyen tárolja.


———

Minden termékünk 100% -ban EREDETI, és közvetlenül a hivatalos gyártóktól származik.

A megrendeléseket Natural Lashes a termékek minőségét igazoló MEGFELELŐSÉGI BIZONYÍTVÁNYOK kísérik.(5/5 csillagok)
Több mint másfél éve dolgozom Natural Lashes termékekkel. A legjobb szempilla hosszabbítások és kellékek. Kedvelem őket és nem cserélném el semmi másra. A csomagok nagyon gyorsan és jól becsomagolva megérkeznek. Soha nem találtam törött dobozt vagy sérült terméket.
Andreea P. – 06.02.2024
(5/5 csillagok)
Mindkét megrendelt csipesz tökéletes a szempillák felhordására. Csak ajánlani tudom a VETUS ST sorozatot! Nagyon elégedett vagyok velük. Jó a fogásuk!
Vivien P. – 31.01.2024
(5/5 csillagok)
Nem először használok Natural Lashes termékeket, és szeretném elmondani, hogy mindig elégedett voltam a minőségükkel. A rendelések nagyon gyorsan és megfelelően becsomagolva megérkeztek. Bátran ajánlom
Juliana Alina M. – 23.01.2024
(5/5 csillagok)
Kiváló termékek és minőség. Nagyon elégedett vagyok a vásárolt termékekkel. Ez az első rendelésem és biztosan fogok még rendelni! Krétán rendeltem, és nagyon gyorsan megérkezett a rendelés, körülbelül 4 nap alatt!
Gabriela C. – 18.01.2024
(5/5 csillagok)
Üdvözlöm! Néhány napja nehezen írok Önnek, és köszönöm, hogy nem hagyott ünnepi termékek nélkül, és mindent megtett annak érdekében, hogy egyik napról a másikra elküldje a rendelésemet, amikor azt írtam, hogy vészhelyzet van. Mégegyszer köszönöm! A termékekről csak azt tudom mondani, hogy nagyon meg vagyok velük elégedve. Láthatod a minőséget. Kellemesen meglepett a VETUS csipesz. A termékek csomagolásával is nagyon elégedett vagyok. Ritkán látok olyan jól lezárt rendeléseket, hogy ne legyen gond a szállítás során. Gratulálok minden tettéhez. További szép napot, és növelje az eladásokat.
Ana Maria C. – 10.01.2024
További vélemények