VÁMMENTES – A rendelések vámmentesek, és közvetlenül a házhoz szállítjuk!
Natural Lashes

Varázscsomag -  szilícium-gél tasakkal   A kép nagyítása

Varázscsomag - szilícium-gél tasakkal

400 Ft  (Tartalmazza az ÁFÁt)

A szempilla meghosszabbításakor alkalmazott cianoakrilát ragasztók nagyon érzékenyek a levegő nedvességére. Ezért rövid eltarthatósági idővel rendelkezik, ha nem nyitják és használják (kb. Egy év a gyártástól számítva), és 30-45 napig nyitva vannak.

A Magic Pack megakadályozza a ragasztók károsodását a nyitás után és meghosszabbítja azok érvényességét. A Silica-Gel tasakkal együtt a Magic Pack állandó hőmérsékleten és páratartalomban tartja a ragasztókat.

A ragasztó használata után távolítsa el a ragasztó nyomát az applikátorból, és csavarja rá a ragasztó fedelét. Helyezze a ragasztópalackot a Magic Pack-ba a szilika-gél tasakkal együtt. Amennyire csak lehetséges, távolítsa el az összes levegőt a Magic Pack-ból, és zárja le. A Magic Pack csomagot hűvös, száraz helyen tárolja.


———

Minden termékünk 100% -ban EREDETI, és közvetlenül a hivatalos gyártóktól származik.

A megrendeléseket Natural Lashes a termékek minőségét igazoló MEGFELELŐSÉGI BIZONYÍTVÁNYOK kísérik.(5/5 csillagok)
Szintenként és előre elkészített szempillákat rendelnék. Az előre elkészítettek elég feketék, alig várom, hogy dolgozhassak velük! Biztosan vissza fogok térni még több rendelésért az oldalra!
Cristina M. – 16.11.2023
(5/5 csillagok)
A termékek nagyon jók és praktikusak, kezdőknek és szakértőknek egyaránt. Rövidítse le az időt! A ragasztó vadállat, több mint egy hónapig kitart!
Simona C. – 16.11.2023
(5/5 csillagok)
Személy szerint nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel. Ár-érték arány nagyon OK. A rendelés nagyon gyorsan megérkezik, ami különösen krízishelyzetekben előny.
Ioana Andreea M. – 15.11.2023
(5/5 csillagok)
Minden tökéletes, szokás szerint! Csak professzionális termékek és gyors szállítás, hiba nélkül! Nagyon fontos az is, hogy a termékekhez megfelelőségi tanúsítványt adnak! Ha hozna egy M vagy L sorozatot is a Shadow Velvethez, az nagyszerű lenne! Biztosan sikeres lenne!
Adela A. – 14.11.2023
(5/5 csillagok)
Nagyon elégedett vagyok a termékek minőségével, mind a szálonkénti szempillahosszabbítással, mind a 3D és 5D premade termékekkel. Biztosan visszatérek más megrendelésekkel is. A rendelést gyorsan és problémamentesen kézbesítették. Köszönöm!
Delia P. – 14.11.2023
További vélemények